Japansk Lifting

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting opstrammer huden samtidig med, at det er afstressende og den ultimative forkælelse i hverdagens travlhed.


Metoden er en 100% naturlig ansigtsløftning uden kirurgi, da man benytter hud- og vævopstrammende teknikker ved kombinationen af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage i ansigtet.


Japansk lifting giver ansigtet fornyet glød, mindsker fine linjer og rynker, afspænder og opfrisker ansigtet på en helt unik måde. Derudover giver Japansk Lifting en fantastisk ro og afstressende effekt i hele kroppen. Hele behandlingen foregår med hænderne og der bliver udelukkende benyttet naturlige og økologiske produkter.


Ved et intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan vi sammen arbejde med at reducere fine linjer og rynker.


Hvordan foregår behandlingen?

Du ligger på en briks med tøj på og får et tæppe over dig, så du ligger lunt og trygt til afstreessende musik. 

Du får en udrensende, stimulerende og genopbyggende spirulinamaske på. Imens masken får lov til at trænge ind i huden, får du en afslappende og behagelig nakke- og hovedbundsmassage. 

Herefter får du påført en 100% ren hybenkerneolie og ansigtet bliver herefter masseret over tre faser med stimulering af neurologiske punkter, organzoner og rynkeøvelser. Lymfedrænage er også en del af behandlingen, så man ikke er plaget af væske i ansigtet.

Ansigtet afrenses herefter igen og der gives en saltstensmassage med Himalaya saltsten, der indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. 

Så lægger jeg en fugtmaske på, og imens den får lov til at virke, får du en skønog afslappende fod- og underbensmassage. 

Slutteligt får du påført en lækker øjencreme med hibiscus og aloe vera og en blid øjenmassage, så du får stimuleret og aktiveret cellerne til at tage bedst imod øjencremens vitaminer og mineraler, som opstrammer huden samt reducerer fine linjer og rynker.


Jeg behandler ikke, hvis:

- Du er gravid indtil . uge

- Har forkølelsessår

- Har kræft (Grundet lymfedræning)

- Har øresten eller lider af svimmelhed